Kiadó lakás Budapest XII. ker 300 000 Ft

Leírás

FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS PENTHOUSE lakás kiadó!

12. kerület, Svábhegyen, kivételes adottságú 50m²-es egy légterű penthouse lakás, 50m²-es tetőterasszal garázzsal keresi bérlőjét.
A terasza igazi kincs: itt a mindennapjai részévé válik az erdő látványa, amely békét és harmóniát sugároz. Akár egy külön élettér is kialakítható, legyen az egy hangulatos reggeli helyszín, egy esti borozgatás, vagy akár egy zöld oázis, ahol kikapcsolódhat a nap végén.
Az ingatlan délnyugati fekvésű, így a nap minden szakaszában természetes fény árasztja el az otthont. A hatalmas üveg nyílászárók lehetővé teszik, hogy a természet közelsége mindig a szem előtt legyen. Ez a modern, nyitott tér lenyűgöző kilátást nyújt, amely minden nap újra és újra ámulatba ejti az ott lakókat.
A lakás klímás, teljesen berendezett, és a legmodernebb konyhagépekkel felszerelt, amelyek mind vadonatújak. A fürdőszobában egy modern mosógép is rendelkezésre áll.
A ház teremgarázsában 2db parkolóhely, ( egyet a bérletidíj tartalmaz, a másik opcionálisan) bérelhető. Emellett egy 6 m²-es tárolóhelyiség is tartozik a lakáshoz, ahol további holmikat is kényelmesen el lehet helyezni.
Ez a penthouse lakás nem csupán egy hely, ahol élhet, hanem egy életstílus, amely minden nap emlékezteti arra, hogy érdemes megragadni az élet nyújtotta pillanatokat.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Lakás részletei

Ár: 300 000 Ft/hónap
Méret: 50 négyzetméter
Azonosító: 11417504
Irodai azonosító: LK020112-4718775
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 11-20 éves
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift

Térkép


Így keressen kiadó ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a kiadó ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
kiadó ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra